Jumaat, Mei 11, 2012

Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan


                                            Klik sini kalo nak join

Hari nie Ieza nak join satu segmen yang Ieza jumpa. Segmen dari blog misszberceloteh iaitu Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan. Syaratnya mesti beritahu berapa follower yang korang ada dan korang nie kelahiran negeri mana. Mudah aje kan.  Tapi Ieza malulah nak beritahu berapa orang follower Ieza, sebab follower kita raaamaaiii ler sangat.

Okeylah terpaksa gak beritahu sebab nak join segmen nie kan. Follower Ieza cuma ada 5 orang jer dan kita asal kelahiran dari negeri Melaka. Moga kalo Ieza join segmen nie, follower tu bertambah ler. Insya Allah.



13 comments:

Masz Sidek berkata...

membalas kunjungan dr segmen yg sama...
salam perkenalan... ;)

MISS Z BERCELOTEH berkata...

insyaAllah akan bertambah follower..tpi kita pun kenalah rajin BW blog lain..

makasi sudi join ^^

sueshe berkata...

da follow..time kasih singgah blog sy :)

Syukri Mohtar berkata...

singgah sini...orang Melake =)

Fafaa berkata...

Hai Melaka blogger :)
Saya dari Labuan :D

Terjah dari segmen yang sama:
http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

::sarakassim:: berkata...

hye,, sy da folo awk,, dari segmen yg sama,,,
and,, sya asal orang Kedah,,

jum la folo sy balik kalo sudi,,,
thx so much!!

http://sarakassim.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

Pecinta pink^^ berkata...

salam..singgah bw sini..sy blogger anak JOHOR.jom jenguk blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html thanx:)

ʆαɳɢ berkata...

singgah sini sambil follow, sudi2kan la follow belog saya :D

http://surzilahhamad.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

Intan Wandalaara berkata...

Hi.. jalan-jalan follow blogger melaka!:)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

Atie iskandar berkata...

follow dri segmen yg same dri johor :)

http://atieiskandar79.blogspot.com/2012/05/segmen-miss-z-up-follower-tambah.html

rAIHan berkata...

blogger dari selangor singgah dan follow sini,
dari segmen yang sama..
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

jemput singgah sini,
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/la-tahzan.html

mentari hati berkata...

done follow

http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

NasZ berkata...

salam kenal. dah follow awak.

singgah sini dari segmen miss z. saya lahir di kuala lumpur.

jemput ke blog saya ye?

http://www.mohdnaser.com