Jumaat, Mei 25, 2012

"Segmen 2: Bloglist June 2012"


Satu hari satu segmen, dua hari dua segmen, tiga hari berapa segmen daaaa...
Okeylah, pada hari Jumaat yang mulia hari ni, saya nak join satu segmen dari blog adik Nur Amalina. Segmen ini adalah bertujuan untuk blog kita-kita ni disenaraikan di dalam bloglist Amalina pada bulan June 2012. Jadi, cepat-cepatlah join sebelum tiba tarikh tutup pada 1.6.12 jam 10 malam.

6 comments:

Amalina berkata...

hye sis .. thnxx sbb sudi singgah & follow blog ama .. thnxx sbb sudi join segmen ama yg tak seberapa tu ..
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/

ejulz berkata...

salam perkenalan.. selamat bersegmen.. ^_^

Amalina berkata...

yuhoo ~!
senarai blogger untuk SEGMEN 2 : Bloglist June dah siap !
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-bloglist-jun-2012.html
thnxx pada mereka yang sudi join :)

Cik Amal berkata...

salam singgah dan follow belog ini
dari segmen yang sama
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-2-bloglist-june.html

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

fairus abu bakar berkata...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/05/segmgn-2-bloglist-june.html

fairus bLogwaLking sini sampai foLLow...jemput singgah bLog fairus ye...

aisyah humaira' berkata...

singgah dari segmen sama :)