Isnin, Mei 28, 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera



                                           Join klik sini....
Segmen lagi. Hari ni saya nak join segmen dari blog Aisyah Humaira' pula iaitu segmen FOLLOWER PILIHAN NIERA. Pemilihan berdasarkan blog yang ringan,tak serabut dengan gadjet yang bertimbun dan menarik hati :) Best la kalau blog kita dipilih oleh adik Niera ni. Sebab blog 3 follower yang terpilih akan direview selama 2 MINGGU. Maklumlah blog Aisyah Humaira' nie pun semakin glamer dan dikenali tak macam blog kite nie.... huhuhu. Jadi apa kata kita FOLLOW blog Niera nie untuk join segmen. Cepat sebelum terlepas tarikh akhir, kalo tak silap 22 Jun 2012.

12 comments:

aisyah humaira' berkata...

sorry lambat blogwalking :)
assignment perlukan belaian lebih..hik3..

terima kasih sudi join segmen niera dan sila2 lah terjah peserta lain di >> http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

mungkin blog anda jadi pilihan?siapa tahu?

Pecinta pink^^ berkata...

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

jia creatifelt berkata...

Salam kenal=) dari segmen yg sama
Segmen : Follower Pilihan Niera

IntaNBerliaN berkata...

selamat bersegmen.. :-)

Atirah ★ berkata...

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Yaya berkata...

dari segmen yang sama
jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Mrs.BuduBilis berkata...

singgah BW sini dari segmen yang sama... jom dtg blog sy n follow kalau belum. i done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

kekapas berceloteh berkata...

done folow ! 99

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.htm

putri=) berkata...

Sggh dr segmen yg sme.. (:
http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali berkata...

datang singgah & follow..
jom ke blog saya..
Salam ukhwah...

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

!em@ GurLz berkata...

hye...
dr segmen yg sme ^^
done follow
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Farie Faraway berkata...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Farie singgah dekat sini , datang ke blog Farie jugak yea , kalau sudi follow lah dan inform Farie yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html