Ahad, Mei 20, 2012

Pembaziran....

Azam baru, x nak beli hp dalam tempoh paling lama 2 tahun. Boleh ke saya laksanakan. Kalo korang nak tahu, saya ni takde la giler sangat dengan hp, tapi pantang menyinggah ke kedai hp, mesti nak tukar baru. Kadang tujuan asal nak tukar skrin protector je, tp bila dah sampai, jadi lain. Lepas beli, bukannya kesah pun dgn hp tu, nak tunggu hp bunyi pun payah.. ye la siapa nak call, kena tunggu suami call baru le berdering. Sepanjang tempoh enam tahun ni entah berapa kali la tukar hp. Ada yang pakai 4 bulan dah tukar. Terbaru, baru pakai tak sampai 3 minggu, semalam dah tukar. Bukan hp tu rosak pun, tp saja nak pakai Galaxy Tab yang konon mudah cket nk update blog. Jadi, say good bye kpd HTC One V Sense. Iskk...3x, teruk la macam ni. Ini satu pembaziran..... kena dibendung nie :) bercakap memang pandai cubala Pn Ieza buat. Kesimpulannya, pasni jangan gatai nak singgah kedai hp, lalu depan pun takleh....hahaha...

2 comments:

Fadzmie Mohamad berkata...

Haha. Kena jauhkan diri dari kedai hp lah kalai macam tu.

ERYZA berkata...

Tapi jurujual kedai hp tu sibuk dok panggil2 :)