Jumaat, Mei 18, 2012

“SEGMEN BLOGWALKING DAN FOLLOWER DIARI FARISHA BULAN JUN”



          


                       Klik Sini Kalo Nak Join.....

Okey, hari ni Ieza nak join satu segmen yang moga-moga boleh menambahkan follower Ieza. Tapi kalo malas nak BW balik, ape citer.... takde guna juga. Hehehee.. Baiklah, Ieza akan cuba untuk rajin BW dan follow balik follower yang datang blog Ieza. Jadi, apa kata kita join segmen ni ramai-ramai.... Tak tahu pe nak tulis lah tu. Thanks Farisha buat segmen ni moga leh tersenarai dlm bloglist.


8 comments:

DAIRI SEDETIK LEBIH berkata...

Terima kasih sebab sudi join segmen Farisha. Awak memang sporting! Farisha dah follow awak dan paling best, blog awak tersenarai dlm bloglist Farisha untuk bulan Jun nanti taw!! Tahniah! :) Have a nice day!

Ummi Iman berkata...

Tahniah! Memang kena rajin blogwalking... baru orang kenal blog kita. Saya baru sekarang nak buat ;) kalau orang singgah pasti kita singgah balik blog dia :)

ERYZA berkata...

Usaha tangga kejayaan:) Chaiyok!

DAIRI FARISHA berkata...

Tak jemu-jemu melawat blog awk. Tahniah sekali lagi sebab awk tersenarai dlm 100 blogger hot segmen Blogwalking dan follower Diari Farisha Bulan Jun. Jom lihat jawatan awk --> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/senarai-100-blogger-hot-segmen-diari.html

Anis berkata...

salam perkenalan juga :)
dah follow balik :)

http://assweetasrose.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follower-diari.html#comment-form

♥ Ain ♥ berkata...

hyehye , awakk awakk , buat apee tuee ? meyh datang blog ain makan ais krim meyh :D

jemput join yea .

http://rahsia-pelangi.blogspot.com/2012/05/1st-dorayaki-giveaway-by-ain.html

Saya Disini berkata...

salam perkenalan..done folw awak

ATIQAH berkata...

dari segmen sama :)