Rabu, Jun 13, 2012

Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger


Sudah beberapa hari tak join segmen dan entri baru pun tak berapa nak ada....bukannya apa, malas. Itulah dia kalau dibiarkan kemalasan menguasai diri...nak taip satu entri pun malas. Ishh..ish..ishh..kes teruk nie..
Tapi saat terpandang satu segmen dari blog Hasrulhassan.com tiba-tiba kemalasan tu hilang. Hati ini meronta-ronta untuk join dan jari jemari ni menari laju jer di keyboard.
Okeylah, mudah jer kalo nak join segmen ni.....
  • Berikan nama blog anda, link blog anda, bila mula berblogging, kenapa berblogging dan seterusnya siapa idola dan ikutan anda dalam dunia blog.
  • Siap je, terus berikan url entri anda itu di ruangan komen.
  • Andai sudi, jadilah follower blog ini.
  • Anda perlu berbuat demikian sebelum jam 5 petang, 13 Jun 2012.

Nama Blog : Senyum sikit...Mrs Ieza
Bila Mula Berblogging :- Blog dah lama ada, tapi tak pernah update, baru serius berblogging dalam bulan April 2012
Kenapa Berblogging : Blogging nie sebab utamanya nak menambah kawan sambil menghilangkan kebosanan di ofis.
Siapa Idola : Idola saya mestilah ramai, saya nak jadi macam blogger yang itu, yang ini.... tapi kalo nak satu rasanya BEN ASHAARI lah, sapa tak nak jadi cam dia kan glamer dan berjaya sampai masuk program Nona, tapi Hasrul Hasan pun tak kurang keglamerannye jugak (nak bodek ler tu...), tapi memang betui kan....

Jadi, apa kata kita pakat ramai-ramai untuk join segmen nie sebelum terlewat.........

 

19 comments:

amengs88 berkata...

hai... dari segmen yang sama...singgah dan follow di sini... sila sila kan lah ke blog sya

http://azmengs.blogspot.com/

amengs88 berkata...

hai... dari segmen yang sama...singgah dan follow di sini... sila sila kan lah ke blog sya

http://azmengs.blogspot.com/

NasZ berkata...

selamat bersegmen.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

JunAina berkata...

Salam singgah dari tuan punya segmen...

drzira berkata...

hehe..bes kn join..kite ni blogger brula katekan

hasrul hassan berkata...

Terima kasih kerana sudi join segmen HH.

http://www.hasrulhassan.com

onlajer berkata...

As-salam kawan datang dari segmen yg sama

Mimie berkata...

Salam.. Mimie singgah & follow sini :) happy blogging :D

Mimie berkata...

Salam.. Mimie singgah & follow sini :) happy blogging :D

Yana Libra berkata...

follow sini jugak~ :)

LELAKI INI berkata...

seronokla sempat join..
sy tak sempat

Permata ™ berkata...

salam ziarah dan folo dari segmen yang sama...:)

Ahmad Haziq Azlan berkata...

salam perkenalan

Misz Mieza berkata...

Hai! Salam kenal.. MM datang terjah & follow dari segmen sama.. Happy blogging! =)

alin berkata...

Salam kenal dari blog HH.. Rajin-rajin singahlah blog saya >.<

entri terbaru
http://alindanblog.blogspot.com/2012/06/jangan-tanya-kenapa-anak-jadi-begitu.html

UmmiAbi berkata...

Done follow...
Datang singgah jenguk blog ummi ye..:)

http://nukilanummiabi.blogspot.com/

Ayang Anim berkata...

Salam ziarah...

dari segmen yang sama...

http://tintaanim.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

Miss BaNu berkata...

SY PUN join segmen ni gak..hehe

::CIK LYNN:: berkata...

cik lynn dari segmen yg sama :)

jom jalan2 blog cik lynn plak...

lynnlinda.blogspot.com