Rabu, Jun 06, 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500




Dah beberapa hari tak buat entri baru.... Jadi hari ni saya nak buat kerja senang iaitu dengan join segmen. Segmen yang saya nak join ni adalah dari blog Miss Z Berceloteh. Sesape yang rasa nak join segmen nie mesti mempunyai follower di BAWAH 500 orang kalau genap 500 orang pun tak boleh tau.  Jadi segmen nie memang sesuai sangattttttt untuk blog saya sebab blog ni hanya mempunyai 62 follower sahaja. Maklum ler, tak ramai yang sudi nak follow blog yang tak seberapa adooo nie....isk..isk..isk...sedih. Hahahaha.... tipu jer. Siapa ye mangsa yang saya nak tag ....hmmm. Saya rasa saya nak tag :-

16 comments:

MISS Z BERCELOTEH berkata...

makasi sudi join :)

Ummi Iman berkata...

Mangsa? T.kasih tag. Insyaallah nanti saya join

LoveLicious ! berkata...

dari segmen yang sama . i follow youu :) hehe

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Ayuni Yusop berkata...

dari segmen yang sama!
done follow(65#),hit me back k!!^^
btw,you have an awesome blog..suka bw here

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

yusmarliza mohd yusof berkata...

dr segment sama .. tq follow

Mrs.BuduBilis berkata...

salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama..done follow u..

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink berkata...

dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
MuinkSnikerdoodle

tak salah kalau berkawan kan ;)
My Facebook
My Twitter

::azmina nordin:: berkata...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

puteri nur afiqah berkata...

dari segmen yg sama.. sudah follow..
sudi2la ke blog saya..

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

*followers ke 72

fardiyah berkata...

singgah dan follow
http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

iehahfarihah berkata...

salam,..
singgah sini jap..dari segment yg sama..
done follow awak..
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com

thank..

Shira Kitty berkata...

Hi...dari segmen yang sama lah...jom kita buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog...
http://shirakitty.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Segmen miss z dah tamat..jom terjah blogger lain

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

Cik Icha Mnz berkata...

singgah sini.. dtg dr segmen y sm..

http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Rafiq Naemah berkata...

http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

mirul aar berkata...

Hai. singgah dari segmen Miss Z. Sorry lambat BW. Done Follow You !

http://aarmirul.blogspot.com