Khamis, Jun 21, 2012

Segmen : Tambah Follower Blog

                                              Jom klik sini kalo nak join

Nampak tak banner kat atas ni? Ha... kali nie, saya nak join segmen Cik Purple Tambah Follower Blog la pulak. Saya kena la join segmen nie, al-maklum la follower blog saya nie ciputtt jer. Tu la pasal sapa suruh tak ikut tips Cik Purple - TIPS PENTING! : kalau betul betul nak tambah follower, korang kena rajin blogwalking! jangan tunggu orang datang blog korang baru nak balas balik.. hehehe... Begitulah kata Cik Purple. Apalagi jom la kita join ramai-ramai supaya follower blog kita mudah-mudahan bertambah. Sebelum tu kenalah follow blog Cik Purple dulu yer... saya dah lama follow. Sebelum terlupa TARIKH TUTUP: 24 Jun 2012 Pukul 6 Petang, jadi cepatlah yer.






10 comments:

lelamaisara berkata...

Good Luck dear..:)

SHAHZEE berkata...

dah join gak hehehe

Wanieys berkata...

selamat bersegmen yer...wani pun bru jer join semalam :))

eita berkata...

selamat bersegmen

Cik Bam berkata...

dtg dari segmen yang sama. done follow:) jom singgah blog cik bam :D
http://jomkitabebel.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

~PILOT LOVER~ berkata...

hye...naz done follow awak... ^_^ singgah dan follow blog naz ye.. ^_^ slm knl http://naz-only-you.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

cikeyrah berkata...

dari segmen yg same ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

Done Follow:)

I.E.L.A berkata...

da follow sini... sye dari segmen yg same... salam perkenalan.... jemput la singgah n follow blog sye k..

http://ielakecik.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

ary_lee berkata...

ayat klise: dari segmen yang sama^^

Rafiq Naemah berkata...

tumpang lalu..^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/