Khamis, Jun 14, 2012

Irfan di PAPN Subang Jaya

Hari ni saya nak buat satu entri mengenai anak sulung saya Ahmad Irfan Hakimi ketika dia berada di Pusat Permata Subang Jaya, walaupun entri ni dah dikira basi, sebab tahun lepas punya cerita, korang mesti baca jugak tau! (kalo orang tak nak baca jangan dipaksalah). Bukan takde idea nak buat entri, tapi saja nak abadikan cerita dia di Pusat Permata tu dalam blog sebagai kenangan. Waktu Irfan di Pusat Permata dulu, ibu dia nie masih malas dan belum cerdik berblog lagi...heheheh.

Saya pun tak mau citer panjang-panjang sebab saya pun dah pernah buat entri pasal Pusat Permata di SINI dan pengalaman menghantar anak di Pusat Permata di SINI. Sebenarnya, saya cuma nak kongsikan gambar ketika di berada di Pusat Permata tu aje. Gambar-gambar ni saya dapat dari blog PAPN Subang Jaya. Jom tengok........



          
                                                   Cuci tempat tido (tak tau la benda tu panggil apa).  
Aktiviti membuat pizza. Masa tu parents kena bekalkan roti boom...
 
 
Pizza dah siap, jadi apa lagi ngap ler

Membantu cikgu mengacau coklat


4 comments:

Ummi Iman berkata...

Kira kenangan lah ni ya ;) seronok kan budak2 bila ada aktiviti mcm ni.

NasZ berkata...

nampak bersih tempat tu. bagusnya.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Mrs.BuduBilis berkata...

jom join segmen http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-sha-nak-edit-gambar-awak.html

Mama Gee berkata...

anak2 mesti suka giler dpt join aktiviti mcm ni...

kitap un suka kalo anak suka kan :)