Rabu, Julai 04, 2012

Irham Haziq makan satay....


Sudah beberapa hari blog ini tidak diupdate, BW pun tidak. Biasala kadang-kadang mood nak mengarang citer tu takde. Hari nie nak update cerita pasal apa yer... Hurmmm, saya update pasal aksi si kecik makan satay Ahad lepas la... Weekend saya dok melepak kat umah mak saya di Kajang, jadi apalagi mesti ler gi makan satay kan. Bukan ke Kajang glamer satay. Jadi malam tu saya sekeluarga gi la makan di Restoran Haji Samuri yang kat tengah pekan tu..

Ada gaya nak jadi pengacara JjCm tak?



Satay ayam 50 cucuk.
Satay best, kuah kureng sedap la.





















Okey, ni aksi Irham Haziq ketika makan satay. Dia makan 2 cucuk satay ayam, habis licin tinggal lidi jer. Tak sangka dia leh makan sendiri sampai habis, ingat nak bagi pegang je.

Tapi, dia ni memang jenis pemakan jugak.... pantang nampak makanan, mesti dia nak cepat ngap.. sebelum abang- abangnya. Kalau di rumah, tempat yang paling disukai pastinya di meja makan. Makanan memang tak boleh tinggalkan di atas meja makan sebab kalau terleka, dia pasti akan panjat kerusi dan kemudian panjat meja tu...
Nyum...nyumm..!!! Dap..dap..nya
Ni abang-abangnya, Irfan dan Iman, secucuk satay pun susah nak habis. Iman dia tak berapa suka sangat makan daging / ayam. Irfan biasala selalu mood tak baik..
 
 TAMAT sudah entri ini........

Photobucket

12 comments:

Kesuma Angsana berkata...

wa sedap nampak satay tu!

♥ Wina ♥ berkata...

lamanye x makan sate...

Ummi Iman berkata...

Pandai irham mkn sate ya. Kalau iman saya hujung je dia gigit. Tak reti sengetkan lidi sate tu ;)

Abg iman vege je ke ;) Biasalah bdk2.. Ada ragam masing2 ;)

Kami suka sate Kajang terutama ayah iman :) penggemar tegar sate Kajang.

MulutPayau berkata...

comelnya aksi Irham Haziq dgn sate.....

Kakzakie berkata...

Amboi adik banyak daging lidi satey juga yg nak adik gigit ye...:)

are_lin@yu berkata...

sedap nya irham makan..acik nak sikit boleh..hehe

izz iizza berkata...

sedapnya..mesti lembut jer satay tu..:)

eita berkata...

sedap tu..

Aine Ainun berkata...

comey je dia makan satay=)

miss Fyqa berkata...

sedapnya dpt mkn satay...



singgah dr segmen MD :)

Encik Zaharin berkata...

kanak2 memang suka satey,agaknya lidi tu yang buat mereka teruja.Cuma kena hati2 la awasi mereka takut tercucuk kan..nice blog,terus follow sini.Do visit me back

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

hai.. datang melawat dari blog mak dara.. ^_^