Jumaat, Julai 13, 2012

Hijaucantik 3rd Giveaway



 
 

ID : ieza eryza
Name blog: Senyum Sikt...Mrs Ieza

Hari ni nak join 3rd Giveaway dari blog HijauCantik. Jom join ramai-ramai baru meriah, tapi kena jadi follower dulu sebab giveaway ini untuk  "edisi aku sayang follower sempena hari Ulangtahun Perkahwinan yang ke-4. Lepas tu baru leh Print Screen cam gambar kat atas ni. Harap-harap leh nampak sebab kita pakai handphone jer.Tinggalkan link penyertaan kawan-kawan hanya di entry ini sahaja sebelum 15hb Julai 2012.



Photobucket

2 comments:

Kesuma Angsana berkata...

gd luck yek

Kakzakie berkata...

Selamat berjaya. Sesekali join seronok kan:)